Zelfs de badkamer was mooi, ze hadden handdoeken met hun eigen logo erop en eindelijk had ik een fohn, dat had ik in alle andere b&b gemist.  Fotos spanje 2010 254

Alles in dit huis is bijzonder sfeervol, het huis bestaat uit 3 verdiepingen die heel groot zijn, elke verdieping heeft een groot buiten terras, een soort balkon, dit omdat het huis op een heuvel gebouwd is, op het terras vind je het zwembad. Ze hebben ook een grote binnentuin.

Je komt het huis binnen op de bovenste etage, daar vind je 1 slaapkamer met badkamer, een grote woonkamer een eetkamer en de keuken, een etage lager liggen 4 slaapkamers met badkamers en een woon/relax kamer, zelf wonen ze helemaal beneden en daar hebben ze ook nog een woonkamer, keuken en slaapkamer met badkamer.Fotos spanje 2010 282
Op de bovenste verdieping is ook de binnentuin die s’avonds helemaal versierd is met lichtjes dat ziet er echt heel leuk uit. Naast de binnentuin ligt ook nog een kantoortje en een garage.

Fotos spanje 2010 264
Je zal denken dat het heel duur is om hier te slapen, maar niks is minder waar want ze vragen een hele gemiddelde schappelijke prijs en je hebt zelfs de keuze om wel of geen ontbijt te nemen, zonder ontbijt is het zelfs goedkoop, ook heb je de mogelijkheid om hier mee te eten want Isabel kookt graag.

Wij besluiten dat we deze avond ergens anders gaan eten maar morgen, onze laatste avond, hier in het huis, Isabel beloofd dat ze een echt Spaans menu zal maken. Vandaag gaan we naar Marbella, maar eerst eens even een kijkje nemen op het La Cala golfresort het mooie verzorgde complex waar we op uit kijken. Ze hebben daar 3 banen van 18 holes. Om een baantje te lopen moet je geld betalen en daar doe je dan ongeveer 3,5 uur over. Fotos spanje 2010 298

Pierre vertelde ons dat hij een mooie route wist naar het strand in Elviria, dat is een lekker rustig strandje en er zitten als je wat verder loopt een aantal trendy strandtenten. Helaas was het hippe Nikki Beach dicht, ik had het wel even in bedrijf willen zien maar waarschijnlijk hebben ze van de zomer genoeg verdient en kunnen ze zich permitteren om in april pas weer open te gaan.

Fotos spanje 2010 307
We zijn toen doorgereden naar Marbella, wat opvalt is dat je heel veel straatjes hebt met veel groene planten voor de deur, dat had ik nergens anders nog zo gezien, wel bloemen plantjes of veel plantjes in hangpotjes maar geen groene zoals hier.

We hadden een plattegrondje gehaald bij de vvv voor de highlights van Marbella, we begonnen bij de boulevard. Fotos spanje 2010 310
Bij de boulevard aan het strand liggen allemaal restaurantjes waar je voor niet al te veel geld kan eten, er lopen een aantal mannen allemaal neptasjes te verkopen maar ze dringen zich niet op gelukkig, we zijn toen via het Salvador Dali straatje naar het park gelopen. Fotos spanje 2010 314
Daar vind je de scheidslijn tussen oud en nieuw, aan de ene kant namelijk de moderne en dure winkels en aan de andere kant het oude gedeelte met de kerkjes en mooie oude gebouwen. Toen we bij een leuk pleintje iets gingen drinken merkten we echt dat we in het dure Marbella waren we betaalde 10 euro voor 2 drankjes, belachelijk duur. Fotos spanje 2010 320
Wij zijn hier natuurlijk in oktober en dan is het niet zo druk en daardoor erg leuk, maar ik denk dat je hier in de zomer echt niet moet zijn, maar nu vond ik het echt een leuk plaatsje.  Fotos spanje 2010 329
We hebben wat keramieken tegeltjes gekocht, turron en mozaïek beeldjes, je kan hier tenminste wel winkelen voor souvenirs want in de andere kleine dorpjes die we bezocht hebben vond je geen toeristen winkeltjes en dat is ook prima hoor want het is juist leuk om ook in echte Spaanse dorpjes te lopen.

Op aanraden van Pierre en Isabel moesten we echt gaan eten bij een authentiek visrestaurant, daar komen de Spanjaarden zelf ook en het ligt net buiten het toeristen gedeelte het heet bar California, daar kan je je vis zelf uitzoeken als je wilt, ze verkopen er helemaal geen vlees en het is onwijs lekker vers allemaal, alleen als je er s’avonds wilt gaan eten moet je na 20 uur komen anders is het nog dicht. We hadden viskoekjes, babytongetjes, sardientjes, gegrilde inktvis en een tomatensalade met heel veel knoflook genomen en dat was smullen.Fotos spanje 2010 336