Toen de bank besloot om 2 jaar geleden op maandagochtend dicht te gaan moest ik gaan wisselen van dagen. Ik werkte eerst 3 hele dagen, ma-wo-vr. Maar dat zou dus worden 2 hele dagen en 2 halve dagen, dat leek me helemaal niks, ik had toen besloten om 4 hele dagen te gaan werken voor een jaartje, mijn dochter zat op dat moment toch voor een uitwisselingsjaar in Amerika.

Mijn nieuwe rooster werd dus di-wo-do-vr de hele dag. Nog steeds moet ik daaraan wennen, het is best veel in combinatie met je gezin en huishouden. Maar een extra centje ivm onze dure kids is ook wel welkom dus heb ik maar besloten om dit voortaan te blijven doen. Maar maandags vrij vond ik helemaal niks.

Nu in deze nieuwe functie die 1 oktober van start gaat mag ik wel weer op maandagochtend werken, dus ik ben gelijk geswitcht van de maandag naar de vrijdag, veel beter om die dag vrij te zijn vind ik.

Mijn laatste vrije maandag is het vandaag en ik heb lekker helemaal niks geplant voor vandaag, eindelijk die stapel libelles die ik altijd van de buurvrouw krijg maar eens lezen misschien.

De lunch afspraakjes die ik vaak met mijn vriendin heb op maandag moeten nu maar naar de vrijdag verplaatst worden.  Foto0025 - kopie

 
De laatste keer dat we samen aten had ik een salade met een bolletje zalmmousse gemaakt. Lekker met brood en franse kaasjes erbij.

Volgende week maandag heb ik gelijk een hypotheekcursus maar daarna ben ik vervolgens 2 weken vrij want ik ga Spanje weer onveilig maken. Kan ik ook weer wat leuke lunch ideetjes opdoen want ik ga me natuurlijk weer helemaal te buiten aan de lekkere Spaanse tapas.