Voor het eerst in jaren hoefde ik vandaag geen bedrijfskleren meer aan, ik had flink gewinkeld om een nieuwe werkgarderobe aan te schaffen, dus het was best nog lastig om te kiezen wat ik vandaag aan zou trekken (waar je je al niet druk over kan maken, erg hxc3xa9). Maar ik besloot om mijn mooie donker grijze mexx pak aan te trekken, met blauw/paarse blouse en een leuk gekleurd sjaaltje.

Mijn eerste werkdag begon helaas met een tandarts bezoek, ik had last van mijn kies en ik ga natuurlijk dinsdag op vakantie en aangezien ik maandag een hypotheekcursus heb kon ik alleen vandaag dus maar. Volgens de tandarts moet ik een kroon, kassa!

Wat ook nieuw is, is dat ik weer met openbaar vervoer naar mijn werk moet dat heb ik al jaren niet meer gedaan. Toen ik bij de trein aankwam was deze net weg en moest ik 25 minuten wachten, toen ik in Haarlem uitstapte was ik vergeten uit te checken met mijn ov chipkaart en daar kwam ik achter toen ik al een flink stuk gelopen had, ik moest toen weer helemaal terug anders kost zo'n ritje je wel xe2x82xac20 geloof ik.

Maar al met al begon ik dus om 10 uur aan mijn nieuwe job, ik werd verwelkomt met dikke kussen van de kantoordirecteur, die overgens niet mijn baas is, mijn baas zit op het hoofdkantoor. Ik voelde me echt welkom, ik heb mijn bureau ingeruimd, wat spullen opgeruimd rond mijn werkplek om wat meer ruimte, rust en sfeer te creexc3xabren en voor ik het wist moest ik alweer weg om 3 uur, naar het hoofdkantoor voor de kick-off bijeenkomst met aansluitend een borrel met hapjes.

Ik heb een goed gevoel over mijn nieuwe kantoor en mijn nieuwe functie het is bijna jammer dat ik nu twee weken op vakantie ga.

Maar ik ga natuurlijk flink genieten in Spanje zeker na de teleurstelling van gisteren toen we hoorden dat definitief onze voorgenomen vakantie naar Amerika in mei 2011 niet door gaat. Al een aantal jaar geleden hadden mijn ouders dit plan geopperd omdat mijn moeder 65 jaar wordt dan.

Maar de directeur van de school van de kinderen van mijn broer gooit roet in het eten, hij geeft geen toestemming om de kinderen buiten de schoolvakantie nog vrij te geven, hij vindt het geen geldige reden, een familievakantie, zo kinderachtig de kinderen zijn nog maar 4 en 5 en 7. Maar ook de baas van mijn broer is niet erg meelevend want hij wil ook geen vrij geven in de meivakantie ivm de bezetting, anders hadden we nog 10 dagen kunnen gaan van vrijdagavond tot zondagavond bijvoorbeeld. Ongelovelijk gewoon, het is pas over 7 maanden, dus de hele vakantie waar we al jaren naar toe leven gaat niet door, want mijn ouders hebben altijd gezegd met z'n allen of niet en alleen in mei want in de zomervakantie is het te duur en dat snap ik ook wel weer.

Mijn dochter is ook behoorlijk teleurgesteld hierover want ze had al verteld tegen haar gastouders dat ze langs zou komen, want als je toch in Florida bent vlieg je ook zo even in een uurtje naar Alabama, maarja het zit er niet meer in.

Nu maar even kijken waar we dan zelf naar toe gaan volgend jaar zomer, als de kinderen nog mee willen tenminste, ik zit te denken aan Indonesixc3xab, weer Azixc3xab dus of Afrika, Egypte dat lijkt me ook heel boeiend.

Egypte is toch een stukje geschiedenis, ik zou dan graag naar Cairo willen en naar Luxor om daar een tocht over de Nijl te maken, maar we zien het wel, want het is natuurlijk wel zomer en misschien wel te heet in die periode, onze zoon komt pas thuis half mei en dan heeft mijn dochter weer geen vakantie, haar vakantie begint pas in juli.

Maar naar Amerika gaan we zo en zo als mijn zoon zijn graduation heeft en wanneer dat is weten we nog niet precies, hij is nu net begonnen in de derde, het gaat goed op school hoor maar het wordt wel steeds moeilijker, vandaag bijvoorbeeld moest hij om half 9 een examen maken en daarna om half 10 vertrokken ze gelijk weer op weg naar Atlanta Tech in Georgia om een aantal wedstrijden te gaan spelen. Vorige week zat hij nog een aantal dagen in Mississipi. Tennis.

Best een druk leven hij, maar ik ook op mijn manier.