Vorige week was er een opendag bij de ANWB en daar zijn we wezen kijken, onze dochter wordt immers bijna 18 jaar. Ze mocht in een simulator een half uurtje rijden om te ervaren hoe dat nu is om te schakelen. In Amerika heeft ze wel stiekum gereden in de auto van haar hostbroer maar daar heb je natuurlijk alleen automaten. Best lastig dat schakelen hoor vond ze.

Maar ondanks dat hadden we gelijk besloten dat ze vandaag een test kon doen om te kijken hoeveel rijlessen ze ongeveer nodig heeft. Ze begint dus nav van dat advies over 2 weken al, met 3 vrijdagen 3 uur lang les op de simulator en vanaf 4 november als ze echt 18 jaar is, gaat ze echt de weg op, de bedoeling is dat ze ongeveer 3x per week gaat lessen om zo snel mogelijk haar rijbewijs halen, liefst voor het einde van het jaar.

Wij betalen, dat hebben we afgesproken omdat ze niet rookt wat een mazzel hxc3xa9.