If anything can go wrong, it will.

Heel vrij vertaald: als er iets fout gaat, gaat alles ook fout.

Wij zijn niet de enige het overkomt meer mensen, er gebeuren dingen die je niet wenst, mijn fiets ging kapot, het fototoestel  is niet meer te gebruiken na een val, bij de magnetron sloegen de stoppen door, de rand van het keukenblok laat los, het televisietoestel van mijn dochter valt soms helemaal uit, onze televisie heeft kuren, de lamp in de studeerkamer doet het spontaan niet meer en zelfs met een nieuwe lamp erin doet ie helemaal niks en onze verheugde vakantie naar Amerika gaat ook al niet door.

Maar gelukkig is het allemaal te overzien en het zijn geen grote rampen. We gaan lekker morgen op vakantie en dan laten we onze zorgen voor wat het is, oh ja bijna vergeten, mijn man heeft een antibiotica kuur opgehaald vanwege een verstopping van zijn bijholtes xc3xa9xc3xa9n dag voordat hij op vakantie gaat.  

Maar een aantal dingen hebben we al opgelost want gisterochtend nadat we bij mijn schoonmoeder op de koffie waren geweest zijn we naar de mediamarkt gegaan en hebben we een fototoestel gekocht en een combi magnetron en de fiets is ook gemaakt. Over het niet gaan naar Amerika volgend jaar hoeven we ons ook geen zorgen meer te maken want ik sprak net mijn zoon achter de webcam en die zei dat hij erover nadacht om volgend jaar zomer helemaal niet thuis te komen maar om summerschool te doen om zo eerder zijn graduation te hebben, dus misschien zitten we toch in 2011 wel in Amerika en dan gaan we toch gewoon met kerst lekker cruisen op de golf van Mexico.

Altijd postief blijven dan komt het helemaal goed.

Gisteren waren onze buurtjes blijven eten en we hadden weer een vismenu gemaakt van verse vis uit de haven. Vandaag had ik een hele drukke dag op mijn werk dus ik ben ik echt helemaal klaar voor de vakantie, nu nog even snel mijn koffer inpakken.

Hasta Luego.