Het komt niet vaak voor bij de bank maar vandaag heb ik gewerkt. Wel heel leuk werk hoor, ik moest meehelpen bij de Achmealoop in Haarlem.

Een georganiseerd loopparcours door de stad, je hebt de family run van 1.5 km, de halve marathon en de 5 en 10 km loop. Onze bank was sponsor en we gaven prijzen weg voor de kindertjes die meededen. Abn jpg-5

Alleen het opstaan op zondagmorgen viel niet mee, gisteren hadden we eters en het was nogal laat geworden. We hadden een lichte maaltijd van gerookte kip als voor gerecht en zeebaars als hoofdgerecht. Mijn man was dit keer de kok.

Vis vers gehaald uit de haven van IJmuiden, een prachtige grote vis die we daar hebben laten fileren, hij was echt verrukkelijk, gebakken op de huid met wat grof zeezout, wel prijzig maar precies geschikt voor een etentje. We moeten echt vaker daar vis gaan halen, er was werkelijk van alles te koop.

Vis is lekker en heel gezond, we gaan het vaker eten hebben we ons voorgenomen maar vanavond even lekker, na nog 2 uurtjes in de tuin gewerkt te hebben, aan de pannekoeken en dat gaat er hier ook echt wel in, mmh lekker met stroop.