Mijn dochter is weer veilig thuis gelukkig. Ze heeft het fantastisch gehad, volgende keer ga ik veel langer zei ze en jullie zijn ook van harte welkom zeiden de ouders van haar vriendin. Echt fijn voor haar hxc3xa9 dat ze het daar zo naar haar zin gehad heeft. Alleen staat haar koffer nog in Milaan, in Italixc3xab moest ze overstappen van Tam Brazilian airlines op Klm. Hopen maar dat deze zsm wordt nabezorgd want al haar mooie kleren zitten natuurlijk daarin en de souvenirs voor ons: hippe havaianas slippers. Dit is al de tweede keer dat haar roze koffer zoek is, ook al een keer in Amerika 2 jaar geleden.Brazilixc3xab 8 

Brazilixc3xab 10

We hebben meteen al haar avonturen gehoord, ze heeft veel gedaan en gezien, ze is ook een week aan de kust geweest in het plaatsje Ubatuba ( 3 uur van de stad Sao Paulo) daar heb je circa 80 verschillende strandjes. Direct bij thuiskomst werd de zomerhit van Brazilixc3xab opgezet en zo proefde we gelijk het zalige sfeertje wat ze daar heeft beleefd.