Wat in het vat zit, verzuurd niet. Vorig jaar hadden we het al een keertje besproken op een verjaardag. Dat mijn ene vriendin mee zou gaan naar mijn andere vriendin om haar strandhuisje in IJmuiden te bekijken en vervolgens lekker samen te gaan lunchen daar. Gezellig, voor mij kan het niet leuker, ik vind het namelijk altijd fijn om al mijn vriendinnen om me heen te hebben. Maar mijn vriendinnen wonen verspreid door heel Nederland en met iedere vriendin deel ik weer wat anders. Dus dit vond ik een super leuk idee.

Het weer zag er in de eerste instantie niet echt heel mooi uit, maar dat mocht de pret niet drukken met een fles bubbels en een fles witte wijn togen wij naar het strand en een wonder gebeurde, de hemel trok open en de zon brak door. Het was een zalige zonnige vriendinnendag geworden.

Strand paulette 003
Strand paulette 004
Die avond kwam de man van mijn ene vriendin ook nog langs en samen hebben we gezellig gegeten in een strandtent in Wijk aan Zee. Het is fijn dat de mannen het ook zo goed kunnen vinden met elkaar!

Strand paulette 010