Het is niet zo ver van ons huis af, dus we zijn er lekker op de fiets naar toe gereden, de zwarte markt. Ondanks dat het zo vlakbij is komen we er bijna nooit. Wel zien we daar wekelijks hele volksstammen een weekenddag vertoeven. Je vindt er heel veel verschillende nationaliteiten maar de marktkooplui zijn voornamelijk Turks. Je vindt er ook heel veel lekker eten, broodje kebab, turkse pizza en lamsshoarma maar ook vind je er indisch, chinees en surinaams eten. Heel veel exotisch fruit en aparte groenten, olijven en verder heel veel prularia, kleding en drogisterij artikelen.

Wij hadden een doel: scheermesjes, dat scheelt zoveel met de winkel, bijna de helft. Je hebt bij de zwarte markt 2 gedeeltes, het betaalde gedeelte en het gratistoegankelijke gedeelte, daar vind je ook de groente en fruitafdeling. natuurlijk hebben ook lekker wat fruit gekocht en een lekker turksbrood. Ons zien ze daar het komende halfjaar niet meer, veels te massaal allemaal. Maar zo voor een keertje is het best leuk.