Vandaag de reisbescheiden voor onze vakantie naar Maleisixc3xab gehad. Het komt nu lekker dichtbij, ik heb er een enorme zin in, zeker als je die papieren allemaal leest. We vliegen op Kuala Lumpur daar blijven we 2 nachten dan vliegen we naar Penang waar we 3 nachten blijven en van daaruit gaan we met de boot naar een bounty eilandje Langkawi waar we 9 nachten blijven incl vliegen hebben we 17 dagen vakantie! Wat ik ook leuk vind is dat onze kids nog lekker mee willen, echt onwijs gezellig! Ik ben nu echt aan het aftellen merk ik, op een gegeven moment ben je gewoon aan vakantie toe.

Dit weekend hebben we voor het eerst in lange tijd geen afspraken staan, dat is ook wel eens lekker. Zo eerst maar eens die stapel was weg werken en de kattebakken doen daarna gaan we naar Amsterdam naar een vriend die in een revalidatiecentrum ligt, daar zijn we ook al schandalig lang niet geweest, misschien ook wat wandelen in het vondelpark, wat lunchen op de overtoom en vanavond lekker een avondje buizen. Dvd tje al gehaald. Morgen zien we wel weer.