Toen ik afgelopen vrijdag mijn mail opende zag ik dat ik een prijs gewonnen had met het invullen van een enquete. Ik wist niet eens meer dat ik er aan mee gedaan had, altijd leuk om iets te winnen.

En zeker deze prijs want het was een gratis bezoek voor 2 personen aan de sauna ter waarde van 60 euro. Ik moest wel voor 15 augustus deze waardecheque verzilveren. Geen probleem, ik belde mijn man en vroeg of hij maandag vrij kon nemen. Dus zo gebeurde het dat wij vandaag een zalig ontspannen dagje hebben beleefd in het prachtige complex van de Zwaluwhoeve te Hierden.

Het zwembad in het zwembad uit, een kruidenbadje pakken, zweten in de sauna, stomen in het turkse stoombad, boekje lezen op de ligbedden, veel zonnen want het was prachtig weer vandaag maar vooral zalig ontspannen. Het leek wel een vakantiedag. MMMHH

Zwaluwhoeve