Spanje trekt me, ik weet niet waarom precies maar het is een gevoel. Je voelt je er fijn, je vind de mensen aardig, je vind het land mooi, het eten is lekker en het weer is er vaak mooi.

Maar eerlijk gezegd heb ik ook wel wat met Portugal, bijna al deze bovenstaande dingen die ik bij Spanje voel voel ik ook wel een beetje bij Portugal maar xc3xa9xc3xa9n ding van Portugal vind ik mooier dan van Spanje en dat is de muziek.

Ik ben namelijk gek op Fado. Ik vind het werkelijk prachtig, deze muziek ontroerd me en ontspant me. Spaanstalige muziek vind ik gewoon mooi maar de fado doet me echt iets. Vooral het nummer van Blof met Christina Branco doet me echt kippevel bezorgen.

Misschien moeten we het toch meer bij de Spaans Portugeese grens zoeken zei mijn man laatst, maarja ik weet het niet hoor, komen daar de toeristen wel voor ons toekomstige B&B en is het gebied wel mooi in de buurt van Huelva?  Geen idee, wat ik wel weet is dat we de komende jaren nog genoeg plekjes hebben die we willen bezoeken want we zijn er nog niet uit waar we willen zitten.

Over Portugees gesproken onze zoon heeft een Portugeese naam Jairo en onze dochter met haar Amerikaanse naam Cheyenne zit nu in een land waar portugees gesproken wordt en de eerste foto’s zijn al doorgekomen, met een groep vrienden is ze lekker aan het dansen aan zee.

Welcome brazil
Zoekplaatje zoek de Nederlander, bijna niet te vinden ze zou zo voor een Braziliaanse door kunnen gaan.Brazil

Brazilixc3xab 15