Het was een enerverend weekje, na die spannende maandag waar ik de verlossende woorden kreeg, gefeliciteerd je hebt de baan, was ik eigenlijk murw geslagen. Er valt dan zoveel spanning van je af dat je helemaal uitgeput bent, de dag na mijn gesprek hebben de preferred bankers het gehoord en dat was een ware slachting maarliefst 9 pb ers weten niet of ze nog een baan hebben na 1 november, de dag daarna heeft mijn vestigingsmanager het gehoord. Zij is helaas ook boventallig verklaard. Werk je 40 jaar bij de bank en dan ben je ineens niet meer nodig. Zij heeft er wel vrede mee overigens, ze krijgt een mooie vertrekregeling mee, maar liever had ze gewoon nog haar huidige baan van vestigingsmanager gehouden, maar dat kon zo en zo niet in de nieuwe bank, zij moest opgaan voor de functie van vermogen/hypotheken en dat zag ze helemaal niet zitten. Maar toch zal het raar voelen voor haar als je ineens geen baan meer hebt. Ze is nog maar 56 jaar.

Ons hele team valt uiteen, het zal voor ons allemaal wennen zijn.DSC03212
Verder kreeg mijn dochter te horen dat ze haar laatste tentamen niet gehaald had, ze had een 5.3 en had een 5.5 nodig om haar P in xc3xa9xc3xa9n jaar te halen. Dus nu heeft ze het jaar afgesloten met 57 punt. Je moet 40 punt hebben om door te mogen naar het tweede jaar dus dat heeft ze ruimschoots gehaald maar graag had ze haar propedeuse gehaald in het eerste jaar. De ontbrekende 3 punt mag ze in het tweede jaar inhalen. Maar gelukkig was ze niet lang verdrietig want ze mag immers naar Brazilixc3xab.

Die arme Brazilianen snif snif, willen ze nog wel een Nederlander toestaan in hun land, na de teleurstelling van de kwartfinale voetbal. Wat was het een spannende wedstrijd zeg. De eerste helft was ik nog op mijn werk, die hebben we gekeken met de ex fortismensen en ons eigen team onder het genot van oranje worteltjes en oranje(paprika) chips. Toen ik naar huis ging stonden we 1 nul achter en had ik er een hard hoofd in, maar onderweg in de auto werd het gelijkspel en toen ik binnen kwam werd net het tweede doelpunt gescoord. Mijn ouders waren bij mij thuis aan het kijken en iedereen was dol enthousiast aan het gillen. Wat een wedstrijd.

DSC08163
Gisteravond kwamen onze vrienden eten nog vanwege mijn man zijn verjaardag. Het was mijn beurt om te koken.

Coquilles st Jacques

Gaspacho

Groene asperges, truffel risotto en tongfilet met zalm in een honing mosterd sausje

Frambozen met bitterkoekjesijs en Cookie/caramel ijs.DSC08205