Ik heb echt alles voor mijn kinderen over kan ik wel zeggen en mede daardoor is het ook maar goed dat ik nog een baan heb want ik heb weer iets duurs gedaan.

Over 2 weken vertrekt mijn dochter namelijk voor 2 weken naar Brazilixc3xab, Sao Paulo.  Ik zat te speuren op het internet en toen kwam ik een ticket tegen voor zo'n goede prijs dat ik hem gewoon wel moest boeken.

Onze dochter wordt in november 18 jaar en toen ik laatst vroeg wat voor een wensen ze heeft zei ze dat ze geen feestje wilde maar wel graag een bijdrage voor een reisje naar een vriendin die in Brazilixc3xab woont, ze heeft die vriendin in Amerika ontmoet.

Ook heeft ze goed haar best gedaan het afgelopen jaar op school ( het is best moeilijk op de HBO voor een 17 jarige) omdat wij trots op haar zijn hebben wij besloten dat wij de helft van het ticket gaan betalen. Super blij was ze natuurlijk.

Ze heeft er enorm veel zin in en vindt het opwindend en spannend tegelijk maar ze moet  1x overstappen en dat vind ik dan weer heel eng. Maar dit wordt natuurlijk weer een fantastische ervaring  voor haar. Haar vriendin gaat haar van alles laten zien daar in Brazilixc3xab.

Die kinderen van mij zijn ook een wereldreizigers zeg. Want als onze dochter 9 dagen terug is gaan we zelf met z'n allen naar Maleisixc3xab op vakantie en als we daarvan terug komen gaat onze zoon de volgende dag alweer terug naar Amerika voor zijn studie.

Het mooie van studeren in Amerika is dat ze zoveel vrienden krijgen uit andere landen dat je nog eens een leuk logeeradresje hebt, verspreid over de hele wereld.

Zo was hier laatst een duits meisje voor mijn zoon 
DSC08164
en binnenkort komt hier een Fins meisje voor mijn dochter. Het is ook nog goed voor het bijhouden van mijn talen, nu moeten ze nog even een Spaans vriendje of vriendinnetje zoeken dan kan ik dat ook wat gaan oefenen!