Ik ben geplaatst! In mijn eigen district Haarlem nog wel. Ik ben echt superblij, ik heb gewoon een baan! Helaas geld dat voor 1000 mensen bij de bank niet meer.

Spanje moet nog even wachten. Ik hoef gelukkig niks overhaast te beslissen met een eventuele aankoop in Spanje, ik kan het allemaal goed doordacht en weloverwogen doen.  Nu stort ik me volledig op mijn nieuwe baan. Want daarvoor zal ik aan de bak moeten, ik moet me meer verdiepen in bijvoorbeeld hypotheken en dat komt ook allemaal weer van pas voor mijn spaanse droom.

Ik ga nu de 10% rijkste mensen van Nederland bedienen onze preferredbanking klanten en ik streef er naar de rijkste 1% klanten (die meer hebben dan een miljoen)in mijn portefeuile te hebben want in Zuid Spanje zit een leuke vestiging in Marbella voor onze privatebanking klanten en als ik daar kan werken is het helemaal perfect!  Ik heb nog nog genoeg doelen zoals je ziet!

Vandaag is de echte verjaardag van mijn man dus we hebben dubbel feest! En dat gaan we zo vieren met een barbeque bij mijn ouders en lekker voetbal kijken. Ineens vind ik dat ook heel erg leuk. Mijn dag kan namelijk niet meer stuk!