Gisteren waren we uitgenodigd in het Telstar station (het TATA Steel stadion), niet voor een voetbalwedstrijd maar voor een bijeenkomst van de nieuwe bank. Even de ins en outs bespreken die komen kijken bij de integratie. Zo ben ik te weten gekomen dat ons district nu Kennemerland heet en dat ik geen bedrijfskleding meer krijg in mijn nieuwe functie. Aan de ene kant is dat fijn want je kan je eigen kleding weer aan maar aan de andere kant moet je wel weer een nieuwe garderobe aanschaffen met nette werk kleding.

Vanmiddag was ik vrij want mijn dochter moest een inenting gele koorts halen voor haar reis, deze is aanbevolen voor Brazilixc3xab dus niet verplicht, maar als je dan weer een week later aan de grens staat bij Maleisixc3xab is deze weer verplicht voor mensen die onlangs een land bezocht hebben waar gele koorts kan voorkomen. Dit moet je ook allemaal maar weer weten.

Maar zo'n prik heb je zo gehaald dus ik had nog een paar uurtjes over en wat vinden 2 dames nou leuk om te doen in hun vrijetijd, juist ja shoppen!. Ik vond immers dat ik een goede reden had, voor mijn nieuwe job natuurlijk. Ik ga ook maar even kijken waar precies de winkelstraat in Kuala Lumpur ligt want volgens mij kan je daar ook heel aardig shoppen. Gucci, Chanel, Prada……….Mijn man krijgt een rolberoerte.