Iedereen heeft zijn eigen bijgeloof, de xc3xa9xc3xa9n trekt bij elke wedstrijd de zelfde kleren aan, de ander gaat elke keer met het zelfde groepje de wedstrijd bekijken, weer een ander gaat in oranje kleren voor de buis zitten maar wij hier thuis geloven in Paul.

Paul de octopus uit Oberhausen voorspelt elke keer een wedstrijd, hij had ook voorspelt dat Spanje van Duitsland zou winnen. Morgen gaat hij voorspellen wie er as zondag wint. Spannend hoor!

Natuurlijk hopen wij hier dat Nederland wint maar van Spanje verliezen is geen schande, maar wat zal het leuk zijn voor dat kleine landje Nederland om al die grote sport landen achter zich te laten.

Dat Spanje een geweldig sportland is hebben ze 2 jaar geleden al bewezen met de EK titel, Nadal had Wimbeldon gewonnen en een Spaanse wielrenner had de tour gewonnen dus nu zijn wij echt aan de beurt.

Wel goed voorspellen hoor Paul.