De telefoon ging en mijn vriendin gilde door de telefoon, ik ben oma geworden, stilte, van Toeloese, haha, haar poes had jonkies gekregen. Ja en wie bel je dan snel op, je poezemelker vriendin natuurlijk.
"Hoeveel zijn het er" vroeg ik. "Drie", zei ze en alles is goed gegaan gelukkig (de vorige keer waren alle poesjes nl doodgegaan, zo zielig)" wat alleen zo gek is er ligt nog 1 moederkoek". "Nou dan moet er vast nog 1 komen" zei ik. "Nee dat kan niet" zei ze "ze zijn 4 uur geleden al geboren".
Nog geen kwartier later belde ze weer" je had gelijk er is er nog 1 geboren." Dsc08000

Vier babies dus en gisteren was ik op kraamviste gegaan. Ik moest thuis echt plechtig beloven dat ik er geen eentje mee zou nemen, oh maar wat zijn ze schattig zeg.

Dsc08007 Zelf houden ze de zwarte(Diesel) en de tweeling( de grijze Bordeaux en Paris) gaan naar een andere vriendin dus voor xc3xa9xc3xa9n poesje, ook een grijze, zoekt ze (tot spijt van haar kinderen want die willen ze natuurlijk allemaal houden) nog een goed liefdevol huisje, iets voor jullie?Dsc08006Dsc08005Dsc08004