Ben gisteren geheel onverwachts naar de toppers geweest. Mijn schoonzus (mijn man zijn zusje) smste me dat ze 3 kaarten had en of we heen wilde gaan, veldkaarten a xe2x82xac76 pp. Ik dacht ach, waarom niet ik wil wel eens zien waar heel veel mensen zo gek van zijn. Zelf zou ik er nooit kaarten voor kopen zeker niet voor dat geld maar nu leek het me wel gezellig om dat feestje eens mee te maken. Mijn man, zoon en moeder wilde niet dus toen ben ik met mijn dochter en mijn schoonzusje (mijn broer zijn vrouw) geweest en we hebben ons prima vermaakt, tussen alle Johny’s Dsc07886en Anita’s. Toppers_2010_3Toppers_2010_2_2We hebben wel gelachen hoor en iedereen was in het wit met zilver en dat was heel gaaf om te zien. Ze speelde wel 3 uur lang en ik vond het na de pauze duidelijk beter dan ervoor maar doordat het podium rond liep kon je ze niet altijd goed zien en moest je omhoog kijken op het scherm, dat was minder (zeker voor je nek) en de geluidskwaliteit vond ik ook wat tegenvallen door het gegalm van de microfoons waar te veel ego in zat kwam Rene Froger, wat ik normaal een goede zanger vind, niet helemaal tot zijn recht.  Maar dat maakte de menigte niks uit, iedereen stond uitbundig te dansen en uit volle borst mee te zingen, leuk om mee te maken maar 1x is echt genoeg voor mij!