Ik wordt gewoon blij van mooi weer, ik krijg meer energie en vind het ondanks mijn drukke werkdag weer helemaal leuk om in de tuin te werken als ik thuis kom.

Terwijl ik nu een groot deel steentjes in de tuin heb ipv gras blijft er nog genoeg over om te doen. Alles is namelijk weer flink aan het groeien door de zon die nu schijnt, ook helaas het onkruid, maar ik vind het heerlijk om dat uit de grond te kunnen trekken. Waarschijnlijk is het een stukje afreageren (van al die lastige klanten die ik vandaag op de bank gehad heb, haha), alle zorgen vallen namelijk van je af.

Pict0032De hedra die we aan de waterkant hebben staan is net onkruid, ik heb flink zitten sjorren en in ene komen er weer hele mooie plantjes onder vandaan, ook zijn er een paar lege plekken ontstaan en ik weet al wat ik daar wil hebben: LAVENDEL dat vind ik namelijk een schitterende plant, ze ruikt lekker en staat heel mooi.Pict0037

Dus morgen na het werk gelijk naar het tuincentrum om een stuk of 6 grote planten lavendel te kopen, ze snel in de tuin zetten want daarna ga ik (wat een zalig leven heb ik toch ook) wederom uiteten. (in Heemstede)

Dit keer met de meiden van mijn cursus groepje, als afsluiting van de wijze levenslessen die ik van mijn vriendin, de cursusleider, heb gehad.