Een grote hobby van mij is lezen, elke avond voor het slapen gaan lees ik, op vakantie lees ik heel veel, of wanneer ik me lekker wil ontspannen lees ik.
Ik probeer altijd te varixc3xabren, de ene keer een triller de andere keer een roman en dan weer een waargebeurd verhaal. Ik vind het altijd leuk wanneer iemand tegen mij zegt, dat boek moet je echt lezen dat is een geweldig, mooi, spannend of een ontroerend boek.

Met de vakantie die voor de deur staat zal ik een lijstje maken van boeken of schrijvers die mij erg aanspreken, misschien hebben jullie er wat aan maar waar ik benieuwd naar ben, wat kan jij mij aanraden?

WAARGEBEURD:

Verboden liefde van N.Albqaeen
In een sluier gevangen  van Betty Mahmoody
De blanke masai van Corine Hofman

AANGRIJPEND:

de boeken van Khaled Hosseini

LEVENSWIJSHEDEN:

De nachttrein naar Lissabon van Pascal Mercier en eten bidden beminnen van Elizabeth Gilbert

THRILLERS:

Alle boeken van Tess Gerritsen
Alle boeken van Harlan Coben
Alle boeken van  Loes den Hollander
Alle boeken van Nicci French
De backpack trail van Jonathan Evans en De tiende vrouw van R. Janssen

NEDERLANDSE SCHRIJVERS:

Simone v/d Vlucht, Rene appel, Saskia Noort, Suzanne Vermeer, Tineke Beishuizen, Esther Verhoef, Heleen van Royen, Esther Blinker.

ROMANS:

Zadelpijn en ander damesleed van Liza van Sambeek
Onder de Ombuboom van Santa Montefiore
Het voorbijgaan van Nicci Gerards