Het lijkt wel zomer in Nederland zo in het pinkster weekend, het weer is prachtig en we ontbijten al een paar dagen s’ochtends in onze tuin aan het water er gaat iets rustgevends uit van water vind ik. De eendjes die inmiddels allemaal jonkies hebben kwetteren vrolijk in het rond. Toen de telefoon ging eergisteren en mijn vriendin belde of we zin hadden om te komen varen zei ik volmondig; Ja heerlijk, alleen vandaag kunnen we niet want dan gaan we bij vrienden eten, maar morgen graag.

Die avond stond ons namelijk een lekker Thais etentje op te wachten in Amsterdam Noord waar onze vrienden naar toe zijn verhuisd, ze wonen in een leuk nieuw gebouwd huis. Noord is steeds meer in trek en aangezien mijn man daar is opgegroeid en mijn schoonmoeder en schoonzusje daar nog steeds wonen is het voor ons een bekend terrein, er wordt nog steeds veel bij gebouwd en wie weet vinden wij daar ook wel een leuk niet al te duur huisje tzt, we houden ons ogen open.Dsc07893Dsc07896Dsc07895_2

Gisteren waren we dus naar muiderzand gereden waar de boot ligt van onze gooise vrienden. Het weer was uitstekend alleen was er niet zoveel wind, de cava werd open getrokken en na eerst een stukje op de moter gevaren te hebben konden we toch de zeilen hijsen en voeren we 6 knopen, geweldig wat voel je je toch lekker op dat water.Dsc07897Dsc07904Dsc07907Dsc07903Dsc07906
Dsc07908
Omdat onze zoon mijn aygo geleend had en onze saab overleden is hadden we de dodge van mijn ouders geleend, die we s’avonds weer terug brachten, nog een wijntje vroeg mijn vader om het af te leren, nou vooruit omdat je zo aandringt zei ik lachend, uiteindelijk rolden we moe en voldaan die avond laat ons bedje in.