Ik ben superblij, want gisteren kon ik mijn zoon weer in mijn armen sluiten.Hpim5892Hpim5893 De vlucht ging voorspoedig met continental airlines, hij moest alleen overstappen in Houston en kwam precies op tijd op schiphol aan. Toen ik hem omhelsde voelde ik meteen zijn dikke spierballen. Hij was een echte vent geworden, even een paar maanden weg onder moeders vleugels en je krijgt er een volwassen kerel voor terug.Jai_en_cheyenne

Heerlijk om te luisteren naar zijn verhalen en avonturen. Hij heeft veel vrienden en vriendinnen gemaakt uit veel verschillende landen. Zijn beste vriend woont in Honduras. Hij heeft veel gereisd met het tennis team, hij is al in diverse staten van Amerika geweest.
En het is hem zo goed bevallen dat hij graag weer terug gaat, hij wil daar zijn studie graag afmaken, nog 4 semesters moet hij voor zijn bachelor. Hij gaat weer weg in augustus, met de kerst is hij weer thuis en gaat dan weer in januari terug tot en met mei, en als alles volgens planning loopt gaan wij ook in mei 2011 naar hem toe met vakantie samen met mijn ouders en broer met zijn gezin,( mijn moeder wordt dan 65 jaar en die wil dat op deze manier met haar gezin vieren) dan gaan we tevens op bezoek bij de amerikaanse gastouders van onze dochter. Het jaar erop in 2012 zal onze zoon dan waarschijnlijk zijn bachelor halen en dan gaan we weer naar Amerika voor zijn graduation natuurlijk. Graduation_cap_and_diploma2091

Eigenlijk wil ik eind dit jaar ook nog een weekje naar Spanje, op onderzoek uit want dat zit zeker nog steeds in mijn hoofd. Allemaal plannen, nu maar hopen dat ik mijn baan hou(financieel gezien), anders loopt het allemaal anders waarschijnlijk.

Maar enfin, nu genieten van mijn kind. Ik dacht neem een dagje vrij kunnen we weer samen wat bij kletsen, maar meneer had andere plannen hij ging gelijk weer naar Amsterdam om bij het amstelpark te trainen.
Hij was al weer gevraagd om op donderdag op de inhaaldag van de competitie mee te doen.

Heerlijk voor hem en ik, ik ben maar zijn koffers gaan uitmesten en heb me bezig gehouden met die 40 kilo was.
Daar heb je ook je moeder dan weer voor toch!