Het is me erg meegevallen gisteren, de redactie sommen en de postvak case waren niet bijzonder moeilijk, ik denk dat ik gemiddeld gescoord heb. Het gesprek ging fantastisch, het liep van het begin af aan lekker en dat is toch wel een heel fijn gevoel.
Ik was die dag ervoor nog even naar de kapper geweest om een nieuwe mahoni spoeling in mijn haar te doen, dus het glansde weer mooi, ik had mooie makeup op gedaan en mijn Mexx pak stond goed, ik ging dus zelfverzekerd het gesprek in.
Ik ben blij dat het erop zit, de rust is weer terug gekeerd in mijn lijf.

Straks ga ik naar Arnhem naar een concert van Alicia Keys samen met mijn dochter, eerst gaan we  shoppen en lekker uiteten en daarna swingen.

Morgen is het moederdag en gaan we naar beide moeders en maandag….. komt mijn zoon weer thuis (tenminste als de aswolk geen roet in het eten gooit). Hij heeft maarliefst 3.5 maand vakantie.
Begin augustus gaan we lekker met z”n viertjes op vakantie naar Maleisie en 22 augustus gaat hij weer terug. Zijn coach wil hem graag houden en zijn credits heeft hij allemaal gehaald dus hij is eligible. (Gerechtigd om te spelen).
Heerlijk vooruitzicht om mijn zoon na 4 maanden niet gezien te hebben weer in mijn armen te kunnen sluiten.