Afgelopen zondag was het natuurlijk al moederdag en a.s zaterdag is mijn moeder jarig dus ik zat te denken wat ik mijn lieve mama nu eens moest geven. Ik weet dat mijn moeder altijd blij is met een belevenis. Iets wat je altijd bij blijft en wat gezellig is om te doen, dus toen ik las dat er in Haarlem een speciale vrouwenavond met muziek en dans werd georganiseerd en dat het ook nog een spaans tintje heeft dacht ik, ja dit ga ik doen met mijn mams en dochter.

Chicas y tapas Klik hier

Weer iets leuks om naar uit te kijken. Vandaag heb ik een lekker niks doen dagje, morgen moet ik werken, maar mijn man is wel vrij. Hij gaat een lekker menutje maken want s’avonds komen de buurtjes eten. Met de buurtjes die inmiddels onze vrienden zijn geworden hebben we ongeveer om de 2 xc3¡  3 maanden een gezellig eetavondje, de ene keer bij hun en de andere keer bij ons.
Ja dat heb ik echt van mijn moeder maar eigenlijk ook van mijn vader hoor,Jai_verjaardag_023 veel leuke belevenissen hebben. Spullen daar geef ik veel minder om, wij hebben niet de nieuwste mobieltjes, geen flatscreen tv, dure auto,dure sieraden, dure meubels etc. het enige wat we wel hebben van spullen dan, is een mooi huis. (zonder gras maar nu met steentjes)Hpim5897

Maar verder ben ik meer van gezelligheid, ontdekken en beleven!