Je hebt wel eens van die dagen dat je zo ontzettend naar het weekend verlangd en eindelijk is het dan zo ver.
Het rode wijntje heb ik al ingeschonken, even ontspannen. Het was namelijk wederom een heftige week op het werk. De benoemingen van plateau 2 zijn bekend. Pateau 2 daar zitten alle vestigingsmanagers in en de hoofd preferred bankers. Er is flink gesneden en de emoties zijn flink opgelopen, collega’s die in Noord Holland wonen zijn geplaatst in andere provincinies zoals Friesland en Limburg maar ook zijn er collega’s waarvan ik het niet verwacht had, niet geplaatst, heftig hoor. Voor mij komt het allemaal wel heel dichtbij nu, dat kan mij ook gebeuren.
Op moment ben ik zover in het verwerkingsproces dat ik het redelijk kan loslaten. Ik doe mijn best met het assessment en ik ga voor die baan omdat ik weet dat ik het kan. Ziet de bank het niet in mij dan komt er wel wat anders op mijn pad.
Mijn leven wordt dan wel even helemaal omgegooid maar als ik het niet wordt dan ga ik voor Spanje heb ik besloten, tenminste ik ga het plan dan serieus uitwerken. We proberen dan ons huis te verkopen en kopen een mooie cortijo, misschien ga ik eerst alleen iets opstarten of we kopen het voor de verhuur. Cortijo

Misschien is het een kans om los te komen van het vertrouwde,van het gewone, van het dagelijkse gedoe. Misschien bloei ik wel helemaal op. Maar voor een controlefrick zoals ik wordt het best even wennen denk ik. Toch gek eigenlijk, ik heb altijd gezegd dat ik niet mijn hele leven bij de bank wil werken, ondertussen is het wel al een zeer groot deel van mijn leven geworden en zal het raar voelen als ik daar niet meer zal werken. Maar ik heb toch liever dat ik zelf de keuze maak om weg te gaan dan dat die voor mij genomen wordt. Maar de vraag blijft natuurlijk wel of ik het vertrouwde zelf op zal geven, of ik dat kan. Ik ben namelijk zo trouw als wat, ik ben al 25 jaar met de zelfde man en werk al 22 jaar bij het zelfde bedrijf, honkvast dus. Ik kan dit zien als een kans, een kans om nu al iets heel anders met mijn leven te gaan doen.

Ik ben druk aan het fantaseren hoe ik wil dat onze site eruit gaat zien, marketing is namelijk ontzettend belangrijk voor een nieuw bedrijf. Hoe wil ik dat de B&B eruit gaat zien en op welke doelgroep wil ik me gaan richten. Mijn hoofd loopt over van de ideexc3xabn. BadIk vind het onzettend leuk om op internet te surfen naar mooie plaatjes om zoveel mogelijk uit te zoeken wat ik nu precies wil.  Buiten_eten

Een andere manier om me te ontspannen is leuke dingen te ondernemen met gezin, familie en vriendinnen. Morgen ga ik samen met mijn dochter en mijn vriendin uit Friesland met haar dochter een weekendje in haar chalet in Hardewijk. De meiden brengen we dan s’avonds naar een concert van Rihanna en wij gaan lekker uiteten in Arnhem.  Vorige week heb ik heerlijk geluncht met mijn Gooise vriendin en haar vriendinnen. LunchMet mijn moeder en dochter heb ik een parfumdag gehad, waarbij je je eigen parfum kan uitkiezen uit meer dan 50 soorten, met aansluitend een hightea.High_tea

Maar dit is niet het enige wat ik gedaan heb, ik heb ook veel overgewerkt en omdat ik het zo ontzettend druk heb met alles heb ik een tuinman ingehuurd om de tuin even onder handen te nemen. Al het gras gaat eruit en er komt binnenkort allemaal siergrind in. Het gras was zo lelijk geworden door een mol en zijn familie en er groeide ipv gras allemaal mos in, ik kreeg het niet mooi meer, dus eruit die zooi. Mijn man wilde het wel zelf gaan doen maar dat is zo’n klus om bij 60m2 gras 10 centimeter grond eruit te spitten dat ik zei: we kopen nu toch geen nieuwe auto ivm de onzekerheid van mijn baan, dan maar de tuin laten op knappen, zodat deze er weer picobello uit ziet. Misschien wel alleen voor de verkoop, maarja het is niet anders, op het moment kijk ik er wel naar uit, een heerlijk idee een nette tuin.

Binnen kan het huis ook wel een likje verf gebruiken. Eigenlijk zou ik wel een deal met iemand willen maken, dus ik plaats de volgende oproep:

Wie wil er ruim 14 dagen vakantie vieren in mijn huis (vlak bij zee, duinen, bos en stad)  wij zijn dan naar Maleisixc3xab in augustus. Als tegenprestatie moet diegene dan onze muren beneden wit verven en onze 4 katten te eten geven. Wie biedt zich aan?   April_2010_069