En wat nou als je zoon daar in Amerika een leuke vriendin krijgt, vragen sommige mensen al aan mij.
Ja, fijn voor hem, zou inderdaad zomaar kunnen zeg ik dan. Maar wat vind je er dan van, als hij daar wil blijven. Tja wat zal ik daar op antwoorden, ik gun hem natuurlijk al het geluk van de wereld maar het is wel ver weg natuurlijk, het liefst heb ik mijn kinderen niet al te ver bij mij vandaan. Maarja zeggen sommige dan ook weer, je wil zelf later ook naar Spanje om te wonen, dat is toch ook niet in de buurt.

Ze hebben gelijk, maar het is wel wat dichterbij en wat makkelijker te bereizen en wat goedkoper. Koop maar eens een ticket naar de States das een hoop geld.

Onze dochter heeft van jongs af aan altijd al gezegd ik blijf later niet in Nederland wonen, dus daar zijn we al een beetje op voorbereid, zij zou ook wel eens naar Amerika kunnen vertrekken, want zij heeft immers een geweldig jaar daar gehad. De tijd van mijn leven noemt ze het highschooljaar 2008-2009.

Maar wennen zal het volgens mij nooit, als je kinderen niet dichtbij je wonen.
Het liefst, in mijn droom dan, zie ik ons op een mooie cortijo wonen met veel land eromheen.
Waar 3 huizen op staan, een voor ons voor de B&B die we willen gaan runnen, de ander voor onze zoon met zijn vrouw, hij geeft onze gasten dan tennisles en een voor onze dochter met haar man en zij helpt ons dan met het runnen van de B&B, een echt familiebedrijf. Geweldig lijkt me dat, echt de ultieme droom.

Maarja als ze allebei naar Amerika gaan verhuizen, dan zal mijn Spanje droom wel eens niet door kunnen gaan, want dan willen mijn man en ik daar ook waarschijnlijk gaan wonen.

Mijn man zei het laatst nog: eigenlijk heb ik mijn hele leven al iets met Amerika gehad, ik zou daar best willen wonen. HUH zei ik, maar Spanje dan. Ja Spanje lijkt me ook heel leuk en niet te ver van Nederland maar Amerika.
Ik was helemaal verbaasd, ik wist wel dat hij Amerika leuk vond, maar dat hij er ook echt zou willen wonen.
Ik heb dat niet zo, hoewel ik het wel een fasinerend land vind hoor, maar wonen, nee niet echt, behalve dan als mijn kinderen er gaan wonen dan zou ik het echt overwegen.Dsc06258Dsc06259

Wat wel grappig is dat beide kinderen iets met Alabama hebben, en wat blijkt in Alabama ligt een plaatsje wat Andalusia heet, wie weet belanden we daar ooit wel eens.Andalusia_alabama

Het weer is er iniedergeval wel een stuk beter dan hier in Nederland.

Maar toch blijf ik dromen van mijn Spaansgeluk!