Ik kan me nauwelijks herinneren dat het zoveel gesneeuwd heeft, elke keer als ik denk dat het nu echt weg gesmolten is komt er weer een nieuwe sneeuwbui. Van mij mag de sneeuw lekker in Oostenrijk blijven. Ik ben echt geen type voor dit soort weer, liefst heb ik het het hele jaar door zo’n 24 graden dat zou echt perfect zijn. Maar ik geef toe het is wel mooi om te zien. Ons huis grenst aan het water en het is gezellig als je de schaatsende mensen langs ziet gaan.Hpim5432Hpim5425 Hpim5423Hpim5433 Hpim5430

Als het alleen bij wandelen blijft vind ik het prima. Maar zoals ik al eerder schreef in het verkeer vind ik het een drama. Onze zoon stond 3 dagen geleden vast op de snelweg en deed 6.5 uur over een stuk wat normaal 25 minuten duurt.

Nu zit onze zoon lekker in het zuiden van Noord-Amerika, daar is geen sneeuw. Gisteren is hij vertrokken. Spannend hoor allemaal, ik hoop dat hij daar een geweldige tijd gaat hebben.

Ik zal hem best missen, maar gelukkig is er internet en mobiele telefoon dat ging in mijn jeugd toch wel anders. Tijden veranderen, mensen veranderen, ik verander. Ik ben blij dat ik het zo getroffen heb met alles in mijn leven. En dat is wel iets om af en toe bij stil te staan, ik ben een gezegend mens en ik ga van 2010 weer een geweldig jaar maken!