We hebben sinds jaren een witte kerst. Prachtig om te zien, het heeft toch iets romantisch.

Maar wat heel belangrijk is voor ons, we zijn dit jaar compleet. Vorig jaar zat Cheyenne met haar billen op een cruiseship in de Caribian met haar hostfamily, maar nu is ze lekker bij ons thuis. Jairo gaat pas
8 januari naar Amerika, dus dit jaar hebben we ons gezinnetje lekker bij elkaar.

Zoals elk jaar is het 1 dag voor mijn familie en 1 dag voor mijn man zijn familie. Kerst_2009_049
Straks gaan we naar mijn ouders waar we elk jaar uitgenodigd worden om luxe te komen dineren, samen met mijn broer met zijn gezinnetje200808_kinderen_vinke en met oma van 90 jaar.Kerst_2009_053

Kerst_2009_056

De tweede dag is het meestal bij ons thuis (of een enkele keer bij mijn man zijn zussen)Dit jaar gaat mijn man met zijn jongste zus bij ons thuis een heerlijk gangen menuutje koken. Dus ik zit goed.Kerst_2009_065Kerst_2009_077

Het enige wat ik naar vind met dit weer is rijden in het verkeer. Ik ben echt bang als het glad is. Maar ik hoorde dat het zo gaat regenen, dus de dooi zet in.
Ik heb voor kerst prachtige cadeaus gehad, mooie oorbellen een mooi boek en lingerie.
Ik ga me nu mooi aankleden.Kerst_2009_024 De kerst is begonnen!

Feliz Navidad! Happy christmas everybody! Kerst wens