Dat is alweer de laatste dag van onze vakantie. Gelukkig hebben we nog de hele dag om Malaga te verkennen.
Vakantie_spanje_2008_536
We hebben veel tips gehad van Gerard en Anita;
* Dat je moet zorgen dat je je site altijd up to date houd, wat voor Gerard niet zo moeilijk is want hij heeft altijd met computers gewerkt en Anita werkte bij D-Reizen dus die is ook thuis in wat vakantiegangers willen.
* Het is handig om ook een ruimte te maken voor een appartement want er zijn ook gasten die meer privacy willen en een langere tijd willen blijven, zij hadden boven hun huis een appartement gemaakt.
* Kijk of je ook de sleutelbeheerder kan worden van appartementen in de buurt en kijk of je kan samenwerken met andere mensen van andere appartementen of b&b’s als die van jou vol zit, of dat je leuke arrangementen wil aanbieden met verschillende dingen.

We hebben van deze reis veel opgestoken, niet alle vragen zijn beantwoord maar wel heel veel, we laten het allemaal eerst maar even bezinken en gaan het later wel evalueren als we weer thuis zijn.

Vakantie_spanje_2008_560 Malaga, we zijn de Monte Gibralfaro opgereden, daar vandaan heb je een prachtig uitzicht over de stad en de havens.Vakantie_spanje_2008_558

 

Castillo de Gribralfaro vind zijn oorsprong bij de Fenicië maar later werd het omgebouwd in zijn huidige vorm door de Arabische Yusuf I.Vakantie_spanje_2008_551

 

Helaas was de Alcazaba dicht toen wij er waren, maar vanaf het kasteel kan je daar zo naar toe lopen.Vakantie_spanje_2008_567

Beneden in de stad liggen de meeste monumenten op loopafstand van het Plaza de Merced.Vakantie_spanje_2008_573

 

 

Het Pablo Picasso museum, Paseo del PargueVakantie_spanje_2008_561, de stierenvechtersarena
(Plaza de Tores) La MalaguetaVakantie_spanje_2008_556 vind je ook op loopafstand.Vakantie_spanje_2008_571

 

 

Na de lunch moesten we toch echt op weg naar Malaga Airport waar we om 8 uur weer terug naar huis vlogen.Vakantie_spanje_2008_577 Helaas aan deze fantastische vakantie is een eind gekomen.