Vandaag dan toch maar een bezoekje wagen aan de stad Torremolinos. Het leek me niks en het was niet echt iets, tenminste niet voor ons. Er staan pal aan het strand hoge torenflats en er zijn heel veel toeristen, zelfs in november dus.
Spanje is zo mooi en daar is het zo toeristisch dat je er het echte Spanje echt niet vind. Maar we wilde er wel een keertje geweest zijn. Op de lange boulevard aan het strand hoorde je alle talen behalve Spaans en je vind er veel toeristen winkeltjes en Hollandse, Duitse en Engelse restaurants.

Vakantie_spanje_2008_523 Vakantie_spanje_2008_524 Vakantie_spanje_2008_534 Vakantie_spanje_2008_532 Gelukkig vonden we de straat achter de boulevard wel een Spaans pleintje met een leuk Spaans restaurant, om daar te kunnen eten moest je wachten aan de bar tot je omgeroepen werd, er werd flink gekletst door die Spanjaarden, ze nemen echt de tijd om lekker lang te lunchen met hun vrienden en familieleden. Vakantie_spanje_2008_530 Wij bestelde gazpacho, gamba piri piri, dorade en inktvisringen veel te veel eigenlijk maar wel lekker.Vakantie_spanje_2008_526 Vakantie_spanje_2008_527
Daarna weer terug naar Totalan, daar hebben we nog lekker op het terras gelezen in de magazines die daar lagen over Spanje Viva Espana .

S’avonds hoefde we niet meer te eten we zaten nog steeds vol. Op onze kamer stond nog een rode fles wijn als welkomstgeschenk van de eigenaren, die hebben we lekker opgedronken.