Tijdens het ontbijt met verse eitjes hebben we nog even wat gekletst met Rob en Anneke. Ze vertelde dat ze hier pas sinds december 2007 woonde en dat ze in mei open gegaan zijn voor gasten. Hiervoor hadden ze een appartement in Alicante, echt voor de verhuur, zelf gingen ze er maar 4x per jaar naar toe. Ook weer een idee voor ons, misschien moeten wij dat eerst ook maar doen. Een goede website maken is ook een tip van Rob, zo haal je je klanten binnen, reclame maken zoals zij gedaan hebben door mee te doen aan het programma IK VERTREK en artikelen in tijdschriften en in de krant, dat levert altijd weer wat extra boekingen op zei hij. Ik denk trouwens niet dat wij dat zouden willen aan zo ’n programma mee doen, je moet maar afwachten wat er wordt uitgezonden en of je daar dan blij mee bent. Hoop maar dat zij dat wel zijn als het wordt uitgezonden, je wordt toch vaak op een bepaalde manier neer gezet zodat de kijker veel kijk plezier heeft en of jij dan vind dat je zo tot z ’n recht komt is dan maar weer de vraag.Vakantie Spanje 2008 092

Daarna gingen Rob en Anneke gingen naar hun Spaanse les, zij krijgen vanuit de gemeente les van nov. t/m voorjaar voor maar €30. We hebben ons prima vermaakt bij Casa Roanne, maar voor ons had het hier leuker geweest als we in de zomer waren langs gekomen want buiten ziet het er echt prachtig uit en we hadden maar wat graag in dat mooie zwembad gezwommen.

Na twee dagen voor een prikkie hier geslapen te hebben gingen we op weg naar Velez Rubio. En zo vertrokken wij uit Hondon de las Nievas, na een uur kom je dan langs Murcia, daar heb je een mega groot overdekt winkel centrum.Vakantie Spanje 2008 097 Aangezien de avonden toch wat koud waren en overdag het weer te warm voor een jas was, heb ik daar in Murcia flink wat kleding gekocht. Er waren heel veel leuke winkels, zowel kleding als interieurwinkels en heel veel restaurantjes. Vooral veel fastfood, het leek Amerika wel. Eigenlijk zijn we hier langer dan geplant gebleven maarja geen haast we hebben vakantie.

Toen weer 1 uur en 20 minuten in de auto naar Velez Rubio naar Casa Paco.Vakantie Spanje 2008 113

Ik was al weg van hun site, nu maar hopen dat het in het echt ook zo leuk was.
En dat was het, gelijk toen we het pad op kwamen dacht ik al, wat is dit leuk zeg! Met Pascal hadden we afgesproken bij een benzine pomp, hij was bang dat we het anders niet zouden kunnen vinden.
Thuis wachtte Corina ons al op en we kregen een rondleiding door hun b&b. Wat een leuke mensen zeg, er was gelijk een klik ondanks dat ze 10 jaar jonger zijn dan wij.Vakantie Spanje 2008 110
Op onze kamer stond een fles water en een klein flesje cava als welkom. Heel leuk en stijlvol. Om te onthouden. Vakantie Spanje 2008 103Onze kamer zag er prachtig uit, dat is het leuke van deze b&b vind ik, aan de buitenkant echt authentiek en binnen heel modern maar wel met oude details, zoals een balken plafond bv. Vakantie Spanje 2008 168

We hadden besloten om bij hun te eten die avond. Eerst hadden we nog een wandeling van een uurtje gemaakt in de omgeving van de casa. De temperatuur was die dag rond de 17 graden. Om 8 uur gingen we aan tafel, Pascal en Corina hadden echt heerlijk gekookt. De amuse, een gebakken kwarteleitje op een stokbroodje met tabasco, als een echte tapas. Vooraf echte Spaanse ham uit de streek. Ze hadden op de aanrecht een hele grote ham staan met een theedoek erom heen, dat kan je zo 4 maanden bewaren, echt grappig en erg lekker. Daarna 4 soorten paté met toost met vijgenjam, bosvruchten jam en gele jam. Toen kwam er een flinke lap mals rundvlees met paprika, ui en courgette en tomaatjes met een aardappel tortilla. En toe verse ananas met ijs, en als wijn werd er volop een jonge rioja geschonken. Dit bedoelen we nou met Spaans vleugje. Ook zal zijn ze Nederlands ik waande me echt in Spanje. Perfect gewoon. We hebben heel gezellig gekletst en moe en voldaan gingen we naar bed, ik vond het toen al jammer dat we hier maar 2 nachten zouden blijven.Vakantie Spanje 2008 176