Mijn verstand zegt dat ik iets moet ondernemen om mijn droom te laten uitkomen. Je kan niet alleen maar dromen, je moet ook iets doen, anders komt het er nooit van.

Dus wat wil ik, hoe zie ik mijn toekomst? Ik wil tzt weg van hier, weg van dit leven wat ik nu leef. Het bevredigd mij niet meer helemaal. Mijn kinderen worden groter, mijn baan is niet de baan die ik de rest van mijn leven wil blijven doen, mijn interesses veranderen. Is dit nu de beroemde midlife crisis waar ik in zit?

Ik wil naar Spanje. Ik wil wonen in een land waar het lekker weer is en waar de mensen niet alleen maar bezig zijn met de tijd, het moeten, het hebben, het steeds meer en meer willen.

Ik wil bezig zijn met genieten, genieten van elk moment van je leven. Deze mentaliteit spreekt me aan. Maarja allemaal op afstand, allemaal van horen en zeggen, allemaal uit de boeken. Nu wil ik het zelf ervaren. Ik heb de tijd. Ik ga niks overhaast doen. Ik ga onderzoeken, onderzoeken of ik dit wel echt wil.

Er moet een begin zijn.

Het begint bij onze 14 daagse reis van Alicante naar Malaga in november 2008. 

 span_krt