Deze weblog is bestemd voor familie, vrienden en iedereen die het leuk vindt mijn belevenissen te volgen naar mijn zoektocht of mijn ware geluk in Spanje ligt.

Ik begin met een reisverslag van onze eerste reis door Zuid Spanje. Mijn droom is, zoals misschien vele dat ook hebben, om een huis in Zuid Spanje te kopen en misschien daar wel een Bed and Breakfast in te beginnen, dat zal waarschijnlijk wel pas over een aantal jaar kunnen, als de kinderen de deur uit zijn in ieder geval.
Waarom nou Spanje? Ik weet het niet het is een gevoel. Ik ben als kind van 5 jaar voor het eerst in Spanje geweest, in Benidorm. Verder ben ik als 12 jarige in L ‘Estartit geweest, als 21 jarige naar Mallorca en als 28 jarige naar Lanzarote. Maar gek genoeg waren die keren voldoende voor mij om een zeer goed gevoel te hebben bij het land.

De taal spreek ik niet, heb wel ongeveer 8 lessen gehad maar dat is natuurlijk niks. Ik ben er achter gekomen dat ik weinig taal gevoel heb, dus Spaans onder de knie krijgen wordt een hele klus. Ik wil ooit een talencursus in het land zelf gaan volgen.

Het weer is zeker iets wat mij heel erg aantrekt in Spanje, ik heb namelijk een hekel aan kou.
Ik probeer in mijn blog naast mijn reisverslagen ook mijn gedachten, privé gebeurtenissen en belevenissen omtrent mijn toekomstdroom neer te zetten.
Veel lees plezier, en reageer maar op een stuk als je het leuk vindt.