Tags

, ,

Ken je het gevoel, je bent op vakantie geweest je bent er lekker even uit geweest, je hebt veel beleefd, andere prikkels gehad maar eenmaal terug lijkt het na een paar dagen alsof je nooit bent weggeweest. Je wordt gewoon weer opgeslurpt in de alledaagse dingen.

Ik plan daarom elk kwartaal wel een tripje buiten mijn woon en leef gebied. Voor mij werkt dat zo om mijn leven leuk te houden. Ik realiseer me wel dat dat een luxe is, maar ik werk daar veel voor zodat ik me dat ook kan veroorloven.

Zo maakt iedereen zijn eigen keuzes waar hij zijn geld aan uitgeeft, ik word enorm blij van belevenissen en ik word er ook blij van deze belevenissen daarna op te schrijven en ze daardoor nog een keer te beleven en nadat ik ze heb opgeschreven word ik er ook blij van te horen dat andere genoten hebben van mijn opgeschreven belevenissen. Zo blijf ik een blij ei.

Wanneer ik zelf mijn belevenissen overdenk ontstaan er weer nieuwe ideeën. Nieuwe reisjes die ik wil gaan maken, nieuwe dingen die ik wil gaan veranderen aan mijn huis in Spanje en zo kun je zeggen dat ik met die hobby want zo kun je het wel noemen mijn vrijetijd vul. Voor een ander simpel misschien maar voor mij zorgt deze levenswijze ervoor dat ik als een gelukkig mens door het leven ga.

Verder vind ik het zalig om gezellig met mijn familie en vrienden een hapje of een drankje te doen en zo genieten we van het goede leven.