Tags

Nadat we Elvira afgezet hadden bij de luchthaven reden we door naar de bouwmarkt, er moesten nog wat zwembadspullen en een pot latex verf gekocht worden om de laatste stukjes helemaal wit te maken.

Nu we toch in Malaga zijn gaan we natuurlijk ook even het knusse centrum in, met al de leuke pleintjes, smalle straatjes en mooie kerkjes.

Door al die corona perikelen waren we er al een tijdje niet geweest, het is altijd leuk om de goedverzorgde straatjes door te lopen en te kijken of we nog veranderingen zien. Helaas zien we dat er een paar restaurantjes het niet gered hebben, altijd spijtig.

Het was wel leuk te zien dat onze straat artiest Keeltje zoals we hem genoemd hebben nog steeds actief staat te zingen aan de tafeltjes, trekkend aan zijn keel om meer vibratie te krijgen, na de serenade gaat hij met de pet rond, hij hoort bij het straatbeeld van Malaga voor ons.

Ik had gehoord dat je voor lekkere tapas bij Casa Lola moet zijn. Toen we via google maps gingen zoeken waar het restaurantje precies lag zagen we dat er meerdere filialen zijn, we besloten bij de eerste die we tegen kwamen maar gelijk op het terras te ploffen, we lusten inmiddels wel een drankje.

Terwijl ik mijn knappe man in zijn prachtige groene ogen keek zag ik behoorlijk wat vermoeidheid. Ja we hebben het best bont gemaakt de afgelopen dagen met ons harde werken, dit was een signaal, de laatste dagen moeten we het echt rustig aan gaan doen hoor om zo toch een beetje vakantiegevoel te hebben en wat te kunnen uitrusten.

De tapas die we besteld hadden waren prima, maar ik moet zeggen bij ons in de dorpjes Salinas en Iznajar zijn ze en lekkerder en veel goedkoper. Wij zijn verwent!

Toen we verder liepen zagen we om de hoek van deze Casa lola er nog 1 liggen, die gaan we de volgende keer bezoeken deze zag er namelijk nog leuker uit.

We liepen een Ale-Hop in, altijd leuk voor de prulletjes en daarna nog een rondje in de haven en toen reden we weer naar ons eigen paradijsje.

Ik zeg altijd de drukte kan je opzoeken maar de rust hebben we heerlijk bij ons eigen huis.