Terwijl er in Spanje een hittegolf heerst, la ola de calor noemen ze het daar, met temperaturen van dik boven de 40 graden en zeer warme nachten, bovendien gaat de hittegolf gespaard met een zwevende stof dat er voor zorgt dat je zwembad snel achteruit gaat en extra verzorging nodig heeft, lijkt hier in Nederland wel herfst, gek hé die tegenstelling.

Onze Nederlandse buurtjes zijn lekker bijna 2 weekjes in ons Spaanse huis verbleven en gingen net op tijd weer terug naar huis, ik had graag gezien dat ze in hun koffer een beetje warmte naar huis mee zouden nemen, maarja zo werkt het niet helaas.

Ze vonden het super om in ons huis te verblijven en genoten van de prachtige natuur en de rust en dat vinden wij natuurlijk altijd erg leuk om te horen, je wilt namelijk dat mensen net zo genieten van die plek zoals wij dat altijd doen. Ze hebben een heel fotoboek gemaakt van hun vakantie en wij gaan dat binnenkort bij ze bekijken. Hun kinderen zijn nog klein en vonden het zwembad helemaal geweldig, ze waren er niet uit te slaan, hun zwem kwaliteiten gingen met sprongen vooruit, het lukt nu zelfs om te duiken vertelde ze trots. Ze hebben veel kleine dorpjes rondom ons huis bezocht en daar lekker geluncht, ben super benieuwd naar hun foto’s.

Ze vertelde dat ze een mooi toepasselijk cadeau hadden laten opsturen naar Spanje om ons te bedanken, dus dat ligt nu klaar voor ons bij onze vrienden.

Ze vonden het zelf ook een heel mooi cadeau en ze konden het eigenlijk niet als verrassing voor zich houden en verklapte het en stuurden ons al een foto als voorproefje. Het is een mooie reliëf kaart van Malaga, deze is dus niet plat maar je ziet waar de bergen liggen en dat is heel bijzonder want zoiets kun je niet zomaar in de winkel kopen, dat onze buurman het wel voor ons heeft kunnen verzorgen heeft met zijn werk te maken. Ik kan niet wachten om het straks in het echt te zien, ik vind dit echt een geweldig cadeau, een schot in de roos want hier houd ik echt van, ook onwijs attent van ze. Dit soort dingen maakt mij nou echt blij.

Ik ben sowieso nu een heel blij mens want ik geniet enorm van onze kleindochter Fallon.

Het gaat heel goed met haar en na een paar daagjes ziekenhuis mocht ze al naar huis. Ze is nu 2 weken oud en al 375 gram gegroeid, 2.35 kilo is het kleine guppy.

Ik vind haar zo leuk!

Kijk nou zelf het lijkt toch al alsof ze naar oma lacht. Ze is een heerlijk vrolijk kindje dat zie je zo. Mijn hele hart wordt met warmte gevuld. Dus toch een beetje ola de calor hier.