Tapas eten, van de kaart eten, luxe eten, een menu del dia eten we hebben het allemaal gedaan deze vakantie maar natuurlijk ook enorm genoten van het thuiseten.

Soms is het gewoon zalig om er niet uit te hoeven. Je niet te hoeven optutten en gewoon te kunnen drinken waar je zin in hebt zonder af te spreken wie gaat er rijden vandaag.

Deze vakantie hebben we vooral veel in de tuin gewerkt samen met onze vrienden, er is een mooie jeu de boules baan gemaakt, er is veel gesnoeid, er zijn nieuwe plantjes geplant en we hebben vele stenen verzameld om mooie randen mee te maken. De volgende keer als we komen gaan we lekker weer verder met de verbeteringen om ons paradijsje nog mooier te maken.

De boekingen kwamen dit jaar laat op gang, gelukkig hebben we toch een aantal weekjes kunnen vullen. Elvira heeft goed geholpen om het huis weer netjes te maken, de laatste hand heb ik er de dag voordat we weggingen nog aan besteed.

Onze dochter gaat ook nog lekker een aantal dagen heen en zo komen we de zomer weer goed door. Hoop van harte dat het voor iedereen een beetje een redelijk seizoen gaat worden en dat er geen bedrijven om gaan vallen want we zijn nog niet van de corona af.

Een dag voordat we naar huis gingen moesten we nog naar Malaga om een test te doen. Wij kregen de uitslag al snel, geen corona, maar dat was geen verrassing want we komen bij niemand in de buurt.

Onze laatste avond van deze vakantie besloten we als afsluiter naar Manolo toe te gaan, zoals gewoonlijk, hoe voorspelbaar zijn wij. Je kan daar voldoende afstand houden buiten op het super grote terras wat ze nu hebben. Helemaal gevuld met alleen maar Spanjaarden, die rond half 10 kwamen, dat is de tijd dat zij pas gaan eten. Wij gaan dit heerlijke leventje weer missen.