Vandaag zijn mijn lieve ouders 55 jaar getrouwd. Wat een geweldig stel, zo happy met elkaar en dat nog steeds na al die jaren, een mooi voorbeeld voor ons allemaal. Mijn vader was 18 jaar en mijn moeder 19 jaar.

5 maanden later werd ik geboren, eerst hebben we bij mijn ene oma en opa gewoond en daarna bij mijn andere oma en opa. Pas toen ik 2 jaar was hadden mijn ouders een eigen huis. Toen ik 6 jaar oud was kreeg ik een broertje. We zijn samen een aantal keer verhuisd, zelfs naar de kop van Noord Holland waar mijn broer en ik een heerlijke jeugd gehad hebben op het platteland.

Dat is waarschijnlijk het zaadje geweest voor mijn beslissing om een huis op het platteland van Spanje te kopen. Heerlijk vind ik het die rust en ruimte om me heen.

Mijn ouders genieten ook enorm van Spanje en hebben goed geholpen om van ons huis een paradijs te maken.

Mijn broer is 4 jaar geleden naar het platteland van Denemarken verhuist en daar genieten mijn ouders ook altijd enorm als ze daar zijn.

Ze hebben 5 kleinkinderen en daar zijn ze dol op, stuk voor stuk. Met elkaar hebben we vele mooie avonturen beleefd en zijn we vaak met elkaar op vakantie geweest. Super gezellig altijd.

5 jaar geleden hebben we hun 50 jarig huwelijks feest gevierd in Amerika, dat was onvergetelijk. En nu alweer 55 jaar getrouwd, dat gaan we pas volgend jaar vieren met elkaar. Dat is voor mijn ouders het mooiste cadeau wat ze zich kunnen wensen hun hele gezin bij elkaar! We kijken er naar uit. Ze willen het graag in Spanje vieren bij ons huis, leuk hé.

Pap en mam gefeliciteerd, jullie zijn toppers.