Nog even snel dit nog even snel dat, we hadden een drukke laatste dag. Ik bedacht ook om nog even snel de wasbak weer mooi blauw te verven. Het latje van de tafeltennis tafel is ook door Les nog even snel geverfd. De druiven trossen moesten ook nog uit de druiventakken geknipt worden, want als de druiven blauw worden de komende tijd en vallen zit het terras helemaal onder en dat willen we niet. We moeten ook de gasflessen nog even om wisselen voor volle, checken of alle geisers het doen. Nalopen op spinnenwebben. De blaadjes vegen van het terras en de vloer rond het zwembad dweilen. Druk druk druk.

We dachten alles helemaal klaar te hebben om 8 uur s’avonds, ik deed nog even een laatste check in het washok en toen hoorde ik het. Lesssss kom eens, het water blijft lopen in de wasmachine. Of je nu het kraantje open of dicht draaide het water bleef de machine inlopen er zat geen waterstop meer op. Lesley draaide aan het slangetje en het water spoot eruit, alles was zeiknat. Ik kon wel janken, Les ging onmiddellijk opzoek naar een nieuw kraantje, hij vond wel wat maar dat kon weer niet op de wasmachine aangesloten worden. Dan maar een tijdelijk iets, de waterstroom moet gestopt worden, dan moet er maar iemand komen van de week om dit op te lossen. Daarna besloot Lesley als laatste klus van de dag nog even snel het zwembad te stofzuigen. Maar oeps wederom een pechgeval, de zuigmond van de stofzuigerslang brak af. Diep adem halen en uit blazen, we gaan ons de onze laatste uurtjes van de vakantie niet gestrest laten worden. Dit komt ook vast wel goed, een appje naar degene die ons zwembad verzorgd als wij er niet zijn of hij dit wilde oplossen gaf ons weer lucht.

Uitgeput zaten we om half 10 bij Manolo om de avond gezellig af te sluiten. Schijnbaar had iedereen het druk gehad vandaag want de mensen kwamen pas laat in het restaurant aan maar om 11 uur zat het stampvol. Dit was een mooie afsluiter van onze vakantie, huisje weltevreden is klaar voor de gasten.