Hoeveel restaurantjes zullen er nog over zijn na deze crisis. Ik hoop dat deze favorietjes in Inznajar allemaal nog zullen bestaan. Helaas zijn er in de afgelopen 8 jaar al een aantal toppertjes toch gesloten, soms snap je niet waarom, ze leken goed te lopen. Maar ik hoop deze volgende nog te kunnen bezoeken als we weer (naar het schijnt) in juli Spanje als toerist weer mogen bezoeken.

Net na de tweede brug ligt restaurant El Lago. Heerlijk ongedwongen hier een hapje eten, kost geen drol.

Iets verder na de tweede brug El Charcon. In de winter kun je leuk in het haardje zitten.

Net voor de tweede brug rechts het Engelse restaurantje Bar Verde. Lekkere wereldkeuken, is weer eens wat anders dan alleen Spaans eten.

Net na de eerste brug rechts omhoog rijden tot de weg gaat dalen en daar je auto zetten. Bar Los Marcianos. De bar van het restaurant zit in het straatje, het terras echter zie je als je vanaf de parkeerplaats omhoog kijkt.

Dan hebben we nog het prachtige hotel Las Tinjas in het hart van het dorpje waar je (tenminste vorige keer) op het binnenpleintje ook een hapje als niet hotelgast kan eten. Ben benieuwd of dat straks nog steeds kan.

Restaurant el Montesillo is onze laatste aanrader in Iznajar, dit restaurant ligt aan de weg, net naast de benzine pomp, een paar kilometer voor het dorpje, het is altijd gezellig om hier s’avonds te zitten en te genieten van een groot bord gebakken visjes.

Natuurlijk zitten er nog meer restaurantjes Iznajar want de Spanjaarden houden namelijk van vaak uiteten gaan en daardoor is elke dorp wel een paar restaurantjes en barretjes rijk, wij zijn ook nog niet overal geweest, maar zodra ik weer wat leuks ontdek wat ik de moeite waard vind, zal ik het aan je laten weten. Tips zijn ook altijd welkom.