Naast het lezen van het boekje 100% Spaans is het ook goed om wat meer gesproken Spaans te horen. Na het succes van de geweldige serie La Casa de Papel ben ik meer Spaanstalige series gaan bekijken in de hoop dat er een paar woorden blijven hangen.

Het verstaan van de Spaanse spraakwaterval valt niet mee, het gaat allemaal muy rapido en dan denk ik echt ga ik dit ooit leren verstaan, laat staan zelf leren spreken. Misschien zou het helpen als je 2 subtitels kan krijgen op het zelfde moment, dus dat je zowel de tekst in het Spaans als in het Nederlands op je scherm ziet staan.

Als ik op google ga zoeken zie ik wel dat 2 subtitels tegelijk bestaat maar hoe je dat kan instellen geen idee. Ik zal er eens een telefoontje aan wagen naar Netflix.Naast de super leuke serie La casa de Papel vond ik deze series ook de moeite waard:
Vis a Vis
Gran Hotel
La Reina del Sur
Vivir sin Permiso
Mar de Plástico
Edha
The Pier
O Sabor das Margaridas
La Victima Numero Ocho
Toy Boy (vooral 1 acteur heeft een hele mooie naam)Ik kan gelukkig nog even voort want er staan nog genoeg Spaanstalige series op Netflix om te bekijken en hopelijk pak ik dan steeds meer zinnen op.