Wat waren de dagen omgevlogen met onze vrienden, we hadden ze nog zoveel meer willen laten zien. Ze komen graag een keer terug, want je moet wat overhouden voor de volgende keer, dan staan de must see steden Malaga en Cordoba vast en zeker op het programma.

Tijdens deze gezellige dagen is ook besloten dat we eind volgend jaar met elkaar naar Suriname willen, het geboorte land van Djinder. Hij gaat ons dan daar alles laten zien. We werden nu al bij het ontbijt getrakteerd door onze Surinaamse kok, er werden 2 soorten sardientjes warm met peper en ui en de andere koud en met lekkere kruiden erdoor geserveerd. Super lekker op het ontbijt brood.

Nadat Djinder en Marianne vertrokken waren richting hun huis in de provincie Alicante kwamen mijn ouders al na een uurtje. De rust was weer over haha! We hebben nog 3 leuke dagen met elkaar voor de boeg.

Mijn ouders waren 9 maanden geleden voor het laatst geweest en het voelde alweer een eeuwigheid geleden voor hen. Ze bekeken de veranderingen en voelden zich direct weer helemaal thuis. Het mooie weer hier was natuurlijk ook een mooi cadeautje voor ze.

Uiteraard wilden we gelijk lekker gaan lunchen, want de vakantie begint pas als je bij Manolo bent geweest zeggen ze altijd.  Toen we aankwamen moesten we een lichte teleurstelling verwerken want de oude baas deed goede zaken, zijn restaurant zat zowel binnen als buiten helemaal vol.

Daarom besloten we te gaan lunchen in het naast gelegen restaurant Karma. Lucky Luck kwam ook nog even langs.

S’avonds rond 9 uur kwamen we terug bij Manolo, want dit restaurant is echt de favoriet van mijn ouders(en van ons) en weer zat hij helemaal vol, maar gelukkig was er nu wel nog een plekje voor ons. De zaken gaan goed in het restaurant dorpje Salinas.