Wij gaan minstens 4x per jaar naar Spanje maar zelden hebben wij vertraging en als we het dan hebben is het hooguit een halfuurtje. Les zijn zus wilde ook 3 nachtjes komen speciaal voor haar broer zijn verjaardag. We gingen haar halen van het vliegveld in Malaga, het toestel bleek vertraagd te zijn.

Helaas waren wij al onderweg toen we hoorden dat ze een uur vertraging had echter dat werd ineens 2.5 uur en uiteindelijk kwam ze na 6 uur vertraging pas aan. Omdat het zo stapsgewijs bekend werd gemaakt hadden wij niet het idee om naar huis te gaan, dus we gingen eerst naar de bouwmarkt toen zijn we naar plaza Major gegaan en uiteindelijk zijn we beland bij een strandtent.

We hadden al een aantal keer over Nuevo & Sur gehoord, dat is van Nederlandse eigenaren, maar waren er nog nooit geweest. Het is maar 3 km van de luchthaven af en zeker een superplek om naar toe te gaan als je moet wachten op iemand die vertraging heeft. Aangezien het toch al eind juni was was het helemaal niet druk, dat verbaasde ons want het is echt een leuke plek.

We hebben er heerlijk saté gegeten en na het eten zijn we over het strand gaan wandelen en belanden we bij een andere strandtent La Playa voor een kopje thee en koffie, hier was het wel erg druk, met voornamelijk alleen Spanjaarden. Een super lekker sfeertje hing er. Deze top tentjes gaan we onthouden. Toen we om half 2 s’nachts uiteindelijk bij ons huis aankwamen namen we toch nog een afzakkertje Lesley was immers inmiddels jarig en we doken redelijk laat ons bedje in, morgen hebben we een leuk uitje voor de boeg.