Nadat we mijn schoonzusje naar de luchthaven gebracht hadden zijn we doorgereden naar Salinas en daar hebben we lekker bij het leuke restaurantje Estacion de Salinas, een visje en een vleesje gegeten. De altijd goedlachse eigenaar verwende ons weer goed en natuurlijk namen we het inmiddels bij onze famillie favoriete huisgemaakte bananentoetje weer.

We zijn in totaal maar 6 nachtjes in Spanje daarom hadden we besloten om alleen thuis te ontbijten en de lunch en diner buiten de deur te doen voor die paar dagen, ik kan daar wel aan wennen.

Maar ik heb mezelf wel voorgenomen dat als ik weer thuis ben het Pioppi dieet te gaan volgen 3 weken lang. Dus een paar weekjes bye, bye voor het brood, de aardappelen, de rijst, pasta en de mie.

Maar nu nog de milde variant van dit mediterrane dieet. Wel veel olijfolie, salades en vlees, vis en rode wijn maar lekker ook nog wat frietjes, brood en toe een een lekker anijslikeurtje. In Archidona zit een heerlijk restaurant, Arxiduna, en daar hebben ze gerechten die eruit zien als een schilderijtje, een streling voor het oog en de mond.