Heerlijk was dat om begin oktober nog een paar daagjes te genieten in Spanje. Wat een heerlijk land is het toch. Vind ik van Nederland ook hoor, maar wonen in de randstad brengt toch wel wat drukte met zich mee daarom voor ons ideaal om te ontspannen op het platteland van Zuid Spanje.

We hadden een avondvlucht. Elvira die ook een paar daagjes wilde komen had later een vlucht geboekt en dat was met een andere maatschappij die eerder vertrok, ze moest even wachten tot wij aankwamen op de luchthaven van Malaga maar helaas werd dat bijna 3 uur vanwege onze vertraging. Wat een pech. Maar toen we om 2 uur in de nacht bij ons huis aankwamen was het nog zo lekker buiten dat we tot 4 uur heerlijk in de tuin nog een drankje hadden gedaan. Het voelde direct goed en zo vertrouwd om weer bij Hacienda la Suerte te zijn.

Dat het de volgende dag een latertje werd kan je wel raden. Na 10 uur werden we pas wakker en we reden direct naar Tapia om ontbijt te halen. Denk nu niet dat je een schattig leuk ingericht winkeltje ziet, nee het is een soort markthalletje, het ziet er niet uit en je loopt er bijna voorbij, zo verborgen zit het. Maar je hebt er alles wat je nodig hebt, een bakker, slager, groenteboer en visboer. Als je het daar niet kan vinden dan loopt je iets door naar de Tabacos, ook al een aparte buitenkant maar het is een soort buurt supermarktje dat verwacht je niet bij die naam en daar verkopen ze ook vers brood. Kortom je hoeft niet ver om lekker te kunnen eten.

Wat voelde dat weer heerlijk om zo de hele dag buiten te leven, het weer was fantastisch, rond de 26 graden. We hoorden dat het aan de kust vreselijk weer was storm en regen maar bij ons niks aan het handje, wat een geluk hebben wij weer.

De belletjes hoorden we van de geitjes die voor op het land liepen, het prachtige uitzicht op de olijfbomen, de schone lucht, de warmte alles klopt.

Natuurlijk gingen we die avond weer lekker eten bij Manolo, tapas paella mmh echt Spanje beleven en proeven. We begonnen buiten maar door de wind gingen we later toch weer naar binnen. Ik ben bang dat de zomer over is zei de vriendelijke eigenaar. Nou hopen maar van niet, we willen nog even genieten van het mooie weer.