De Fiat Panda luchthaven taxi bracht dochter weg en haalde schoonzus op, het kwam precies goed uit.Gezellig Elvira kwam ons ook met een aantal daagjes Spanje vergezellen. We reden direct door naar het toeristische dorpje Mijas. Het witte dorpje staat bekend om zijn ezeltjes.

Ten opzichte van ons vorige bezoek was er wel wat verbeterd voor de ezeltjes, nu hadden ze een afdakje en ze werden koel gehouden met water, maar het blijft een beetje dubieus of ze echt goed behandeld worden. Ik zeg geen ritje maken want deze ezeltjes horen niet als taxi gebruikt te worden. Maar verder is het een gezellig dorpje met kleine winkeltjes en veel restaurantjes. Leuk om doorheen te lopen en gezellig een terrasje te pakken. Je hebt er een wijdsuitzicht omdat het hoog in de bergen ligt en je kijkt zo van bovenaf naar de kustlijn. Leuk om direct je ideale vakantiegevoel te ervaren.
Na de lunch reden we in één uur en 15 minuten weer terug naar Hacienda la Suerte. Elvira is inmiddels een trouwe bezoekster geworden ze was hier nu voor de vijfde keer.Heerlijk met een boek bij het zwembad en even lekker ontspannen.