Een vast loopje is het voor ons geworden om na onze inkopen bij de Mercadona supermarkt even door te lopen naar de Chinees. In Spanje koop je geen eten bij de Chinees maar allerlei spulletjes, zeg maar een soort Action. Je komt er altijd wel met iets naar buiten van huishoudspulletjes tot schroefjes tot nepplantjes, je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Echter dit keer was onze schrik groot, want “onze” Chino had nu alleen nog maar kleding en met de prulletjes waren ze verhuisd naar een soort grote hal een kilometer verder op. Echt jammer dit. Lesley blij want hij vind het vreselijk om er rond te lopen. Bij de kleding Chinees hebben ze niet echt geweldige kleding maar wel leuke schoentjes, Chey en ik kochten een paar mooie zomer glitter slippertjes. De nieuwe grote Chinees waar alles te koop is, vind ik niet zo leuk, een beetje sfeerloos. Maar wees niet bang dat ik nooit meer bij een Chinees zal komen want in elk dorp hebben ze er wel 1 of meer.

In Rute vond ik nieuwe ligbed kussens, elk jaar koop ik er een paar nieuwe ter vervanging van de oude. Ook al zo’n super grote hal. Het gaat goed met de Chinese bazaar business.