Wie neemt er nu een tafelkleed mee? Ik kan hem nergens vinden tenminste.  Gloednieuw gekocht in juni voor 30 euries. Foetsie. Verder zijn de theedoeken ineens gehalveerd. Glazen en soepkomen gaan we weer aanvullen. Sommige krukjes staan niet zo stevig meer, maar dat wijd ik voor een groot deel ook aan de levensduur. Maar enfin nieuwe buiten stoelen moeten er komen. Zo nog een aantal dingetjes. Op naar de Ikea en de Bauhaus en andere woonwinkels. Ik ben heel blij met mijn nieuwe stoeltjes, mijn nieuwe paarse hangmat en mooie lavendel tafelkleed. 

Daarna lekker lunchen aan het strand van Playa los Alamos wat op een steenworp afstand ligt van het shopping gedeelte Plaza Major, ondanks het lekkere weer was er niet veel open meer op dit strand.

S’avonds hadden we lekker thuis gegeten en dat is zeker geen straf met de muziek afgespeeld op de wireless bluetooth speaker van dr Dre, cadeautje van mijn schoonzusje. De lampjes in de bomen die schijnen door de takken en de kaarsjes aan op tafel, een lekkere wijntje erbij, perfect gewoon. Wat een magische avond.