Tags

, ,

Toen ik een tijdje geleden hoorde dat er een feest zou komen op het plein van Archidona had ik dat goed in mijn oren geknoopt. Geen idee wat ik me daarbij moest voorstellen maar we hadden besloten gewoon erheen te gaan en het te ervaren.

Vanaf 8 uur werd ons verteld, nu weten we uit ervaring dat je in Spanje nooit te vroeg moet komen. We waren er dus om 9 uur. En wat denk je geen kip te bekennen. Zal het al afgelopen zijn dachten we nog. Niks was minder waar want het feest moest nog beginnen.

Op het plein (Plaza Ochavada) zitten een paar leuke restaurantjes en bij Unodeocho gingen we op het terras zitten, daar hebben ze heerlijke tapas. Het restaurant heeft een gelukkig een herstart gemaakt en is absoluut de moeite waard. Alle tapas zijn speciaal, de paté is werkelijk verrukkelijk. Het werd steeds drukker en om 00.15 begon er pas een band te spelen. De band speelde allemaal nummers van Queen, het werd een super gezellig avondje en we lagen pas, net als echte Spanjaarden, zeer laat in ons bedje.